Актрисата Елен Колева за пореден път стъпи накриво.

След като богатият й спонсор Александър Найденов я изрита веднъж, Колева получи втори шанс. Двамата се събраха, но майонезеният бос пак я разкара.

Причината е в актьора Иво Аръков, пише "България Днес". Двамата имаха кратък романс преди време. В началото на връзката си с Найденов Елен редуваше и двамата.

"Иво тогава нямаше никакви пари, но тя го харесваше на външен вид. В същото време Александър й осигури стандарт на живот, от който тя не искаше да се откаже", коментират я приятелките й.

*Иво и Елен на парти в приятелска компания

Елен така и не призна официално връзката си с Иво Аръков. Актьорът се залюби с Мика Стоичкова и напълно отсвири Колева. След новината за раздялата на Аръков и щерката на Камата Елен отново започнала да пише палави есемеси на Иво. След като разбрал какви ги върши, Найденов сложил край на връзката им.

*Елен и Александър

Александър определи в интервю брюнетката като "морална шантонерка" и потвърди, че причината за края на отношенията им са нейни изневери. Засега Елен Колева не е коментирала в прав текст поредната драма. Тя обаче намекна за проблем в отношенията им в една от последните си публикации във Фейсбук. "Слагайки в случайни тела мечтани души, мислим, че е любов..." - е написала актрисата.

*Елен Колева

Връзката на Елен Колева и Александър започна през 2010 година и мина през множество перипетии. През 2012-а те се разделиха със скандал и макар че след това актрисата призна, че ревността на Александър е унищожила връзката им, тя бе категорична, че в живота си е обичала най-много бизнесмена.

*Иво Аръков