Александър Найденов за първи път проговори за Елен Колева.

Бизнесменът заяви, че е преживял най-голямото предателство от нейна страна и горчиво страда от удара, който му е нанесла.

Той отрече обвиненията, че е заплашвал с убийство и заливане с киселина бившата си приятелка и допълни, че се опитва да забрави Елен Колева и да я остави в миналото си.

„Тя за мен е мъртва и погребана. Не искам дори да си спомням за нея“, сподели той пред Ваня Червенкова. Бизнесменът сподели, че не обръща никакво внимание за слуховете, които се носят по негов адрес, нито за отношенията си с актрисата, пише kliuki.net.



„Когато вярваш на един човек, ти му вярваш за всичко. А когато те предаде, той те наранява завинаги“, признава милионерът. Той отрече проблемите му с Елен Колева да се дължат на факта, че актрисата е повече от 20 години по-млада от него и връзката им е била обречена от самото начало. „На един по-късен етап, това можеше да повлияе на отношенията ни, но не и на този“, заяви още Найденов.

По думите на бизнесмена, Елен го е предала и изоставила и той горчиво съжалява за връзката си с нея. Въпреки това е убеден, че това е нещо, което трябва да остави в миналото и да продължи напред.



„Любовта и омразата са две страни на една и съща монета. А антипода на любовта не е омразата, а безразличието. Но за да стигне до него човек, трябва да мине през омразата“, философства Найденов.

Милионерът не съжалява за раздялата с Елен Колева, но твърдо отрича да е заплашвал актрисата с убийство. А нейните обвинения определя като „смехотворни“ и нелепи.