''Бизнесът ми е доста широк, „Олинеза” е само 15% от него, развивам консултантска дейност, охрана, финансови операции и още няколко неща.'' Това каза пред Нова телевизия Александър Найденов.

Той бе категоричен, че няма да умре от бедност и съобщи, че управлява активи на стойност стотина милиона лева. „Не е толкова много, не съм правил сметка колко печеля на месец. Парите обичат тишината, но те правят пари, само когато са в движение”, каза още известният милионер, пише ''България Днес''.

Според него, при български министър нивото на лобиране е от милион лева нагоре, особено при обществените поръчки.

„На българският бизнес му липсват спокойствието и сигурността. МНО например ми виси с 11 милиона лева, не ми ги плаща”, съобщи Найденов.

Той бе категоричен, че е песимист за развитието на икономиката ни и очаква ново свиване на бизнеса. „Ходя с охрана, защото първо се гърмят хора, на които се дължат пари, а и това, което правеха Наглите съвсем не е ликвидирано у нас”, каза още бизнесменът.

Найденов съобщи, че е бил канен за министър на търговията по времето на правителството на Жан Виденов, но е отказал, за да бъде свободен да се занимава с бизнеса си.

''С Елен имаме 26 години разлика във възрастта, но никога не съм търсил нещо такова, просто харесах момичето, което тогава беше на 26 години'', призна милионерът.

Той потвърди, че е поискал от актрисата да напусне апартамента, който й е подарил и не е съгласен тя да бръмчи по други гаджета с подарената й кола.

"Не е много това, че искам вярност, но може би съм се надценил и съм помислил, че съм супермен", обобщи милионерът.