След като умело градеше имиджа на романтичен сводник в "Под прикритие", Александър Сано ще се завърне в редиците на мафията, за да посрещне у нас някои от най-изпечените италиански мошеници.

С дрога и съмнителен морал актьорът отново ще се сблъска на малкия екран – този път в третия сезон на една от най-гледаните крими продукции на Ботуша - „Гомор”, научи „Монитор”. Продукцията, режисирана от Стефано Солима, проследява живота на опасни неаполитански гангстери, в които доброто рядко намира отражение.

Финалът на втория сезон остави един от главните идейни двигатели на наркотрафика в Италия Чиро Ди Марцио жаден за отмъщение срещу доскорошните си партньори – дон Пиетро Савастано и сина му Джени. Именно плановете му за мъст ще го отведат в известен софийски клуб, където героят на Марко Д'Аморе ще завързва връзки с българската мафия. Снимките към сезона вече стартираха, като в началото на месеца бяха заснети и кадри в оборотно нощно заведение в Студентски град.

„Светлините са меки, интериорът – лъскав. На фона на това виждаме Чиро, но по какви дела е той в България, от екипа на сериала все още пазят в тайна”, пишат в италианския сайт за тв продукции talkyseries.it. Според спекулациите у нас безкомпромисният гангстер ще търси свои протежета, а дали Сано ще се впише като дясната му ръка, ще разберем през пролетта на 2017 г., за когато е заложена премиерата на новия сезон.

Това не е първата чуждестранна продукция, в която актьорът ни се разписва с участие. Припомняме, че заедно с Христо Шопов се включиха в полско-българския филм „Кербала”. В лентата двамата бяха представители на родните редици, които пристигат като подкрепление на поляците срещу шиитските екстремисти.

„Изкарахме едни много приятни 25 дни, снимащи се с прекрасни полски актьори в продукция на световно ниво. Още на първия снимачен ден изстрелях с калашника ми повече патрони, отколкото за цялата ми служба в казармата.”, споделя за „Монитор” Сано.