„Орлин и Яна биха могли да бъдат заедно, но след като отпадне нейната Съдбовна забрана за брак, въпреки че не се знае, ако бяха останали заедно, дали той щеше да я чака още 8 години. Обикновено такива двойки не оцеляват, или ако сключат брак, той се разпада” – твърди астроложката Светлана Тилкова-Алена пред столичен вестник.

„Яна и Петко са създали семейство в период на Яна, налагащ й Съдбовна забрана за брак, който продължава до нейната 29-а година. (В момента Яна е на 23 години).

Въпреки чувствата, които са пламнали между тях, не е изключено да не успеят да напаснат характерите си и раздялата да настъпи около нейната 29-а годишнина, или пък бракът им ще просъществува формално, което не е много сигурно” – смята Алена.

Първият танц на сем. Петко и Яна Димитрови

За брака на Валери Божинов и Николета Лозанова астроложката казва, че също съзира Съдбовна забрана.

„Николета и Валери са създали семейство в периодите си на Съдбовна забрана за брак, а Валери има изискване да живее през по-голямата част от живота си извън България. На него му е отредено да създаде успешно семейство след 31 годишна възраст, а на Николета след 33-годишна възраст. Раздялата и разводът са естествен завършек на неспазените съдбовни изисквания”, категорична е Алена.

*Валери и Николета