Кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес е хлътнал здраво по актрисата Елен Колева.

47-годишният Алфредо, познат на българските зрители като жури на танцувалното шоу "Денсинг старс", хвърлил око на апетитната красавица именно когато Елен бе част от формата, издават хора от екипа. Припомняме, че Колева бе сред фаворитите в третия сезон на предаването и кръшната й фигура моментално е привлякла вниманието на Алфредо.



Кубинският хореограф по никакъв начин не се опитва да скрие силните симпатии, които има към Елен. В социалната мрежа Торес коментира снимки на Колева, без да се тревожи, че всеки може да усети афинитета му към знойната актриса. Елен пък, от своя страна, без свян отговаря на свалките и по всичко личи, че флиртът с по-възрастния от нея чужденец приятно гали егото й.

Съвсем наскоро стана ясно, че Алфредо има проблеми с българската си съпруга Гена, която го дари с четири момиченца. Клюките гласят, че двамата дори са пред развод и вече не живеят заедно, но инструкторът по танци категорично отказва да говори за личния си живот. Освен наследниците от Гена Торес има още две деца от предишна връзка и дори вече е дядо.

Последната тръпка на палавия 47-годишен танцьор е Елен, която още ближе рани, след като с гръм и трясък сложи край на отношенията си с майонезения бос Александър Найденов.

Останала без работата си в Народния театър и без богат спонсор в живота си, Колева е готова да се хвърли на всеки що-годе добре изглеждащ мъж, стига да й предложи спокойствие и лукс., пише "България Днес"