Алфредо Торес искал от ученичките си в танцовата школа да правят секс с него, пише „Всеки ден".

От всеки нов клас той си набелязвал някоя по-засукана девойка и я атакувал със специално внимание, обсипвал я с комплименти и й предлагал допълнителни уроци с аргумента, че има извънреден талант, който трябва да развие на всяка цена.

Момичетата обикновено се връзвали на номерата на чаровния кубинец и влагали още повече старание, за да го впечатлят с танците.

Понеже латиноамериканските ритми предполагат повече физическа близост между партньорите, младите жени не виждали нищо нередно в това Алфредо да ги прегръща и да ги докосва смело по различни части от тялото.

Когато станели достатъчно близки обаче, Торес разкривал истинските си намерения, оплакаха се потърпевши девойки. Въпреки че кубинецът не ги принуждавал да правят нещо, което не искали, разочарованието било много голямо.



„Накара ме да вярвам, че наистина мога да танцувам, говореше ми как ще печеля състезания, защото съм най-добрата, а се оказа, че просто иска да спи с мен", разкри със сълзи на очи една от бившите ученички на Торес.

Нерядко се стигало и до скандали между самите момичета, тъй като той видимо толерирал някои от тях повече от другите, и то само по критерий външен вид.

Нищо неподозиращите красавици смятали, че другите им завиждат и затова се заяждали. Обстановката в залата била доста напрегната и не едно и две момичета се отказали от танците завинаги именно заради похотливостта на учителя си.

Като жури в „Денсинг старс" Алфредо също демонстрира доста фриволно поведение, макар че и там никой не обръща особено внимание на невинните му закачки и обяснения колко му харесало въртенето на „дупенсето" на някоя от участничките.

В шоуто усмихнатият кубинец се ограничавал само до ролята на забавен коментатор и никой дори не предполагал какви ги върши в реалния живот.