Алфредо Торес показа жената, от която има извънбрачно дете в студиото на Венета Райкова. Страстният кубинец призна, че е изневерил на съпругата си Гена, от която има четири деца, с млада блондинка. Той се запознал с гаджето си в студиото, докато я обучавал в тайните на меренгето.

Плод на връзките им е тригодишно момченце, за което Торес се грижи всеотдайно, заедно с другите си четири деца от Гена. „При нас всичко е наред. Има комуникация”, разказа кубинецът в предаването „Горещи срещи”. Той танцува заедно с любовницата си в студиото, с която продължава да работи.

В жилите му тече не гореща, а направо огнена кръв, смес от баща бейрутец и майка от Ямайка. Зарязва родната си Куба и легендарната трупа „Тропикана”, на която е солист, за да живее и работи у нас като собственик на школа по латино, модерни танци и брейк. Животът му е безкрайна фиеста – каквото не е поискал, това не е пробвал – смесва шопски танц със салса, пее, снима се като модел, участва в телевизионни формати. Неотдавна се включи в парчето на поп певицата Яна Овчарова – „Мучо горещо”, в което и двамата влизат в нови роли – тя е танцьорка, а той – рапър.