Танцьорът Алфредо Торес признава в интервю за списание LOVE style, че все още не е виждал на живо внучетата си в Куба.

В своята родина той има две дъщери и една от тях го направи дядо.

„Имаме нормални отношения, но внучетата съм ги гледал само на снимки. Задължително обаче ще отида да ги видя”, казва Алфредо.

Той не крие, че четирите му деца от съпругата Гена не са били планирани, с изключение на първородния им син Шон. На този етап не иска да има пето дете и затова си е дал почивка. Танцьорът отрича слуховете, че има извънбрачно дете от 22-годишна любовница.

Торес разказва пред списанието и за срещите си със световни звезди. „С Марадона съм си говорил всеки ден по 20-30 минути. Той ме разпитваше за мулатки, защото много харесва такива момичета."

"Искам да срещна Барак Обама. Симпатичен ми е. Мисля, че ако му кажа: „Обама, хайде да направим една салса”, той ще приеме. Много е различен от Кастро, с когото съм се срещал в „Тропикана”. Той ме питаше как си поддържам формата, какво ям и аз му обясних”, разкрива Алфредо.

Танцьорът доверява, че голямата му мечта е да кара самолет. „Мой приятел от Флорида притежава собствен и ми каза, че като отида при него, ще ме научи”, завършва Торес.