Кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес е зарязал българската си жена и четирите си деца.

Това твърдят бдителни съседи на семейството в кв. „Иван Вазов”. 47-годишният Алфредо, който участва в няколко риалити предавания и има успешна школа по латино танци, се изнесъл от апартамента и оставил без никакви средства Гена, с която е заедно повече от 13 години.

Отчаяната съпруга едва вързвала двата края. И малкото пари, които получавала, отивали за храна на четирите деца – три момиченца и едно момче.

Гена е просрочила няколко наема за апартамента и собственичката я е заплашила, че ако в най-близко време не погаси задълженията си, ще я изгони с адвокат. Самият кубински танцьор от 2-3 месеца не се е появявал във входа, цъкат с език съседите на изоставената многодетна майка, пише "Монитор".

Алфредо е в България от 2001 година. Малко по-късно се запознава с Гена в хотел „Кемпински Зографски”, където тя е барманка, а той – танцьор. Първо двамата са приятел, после стават гаджета, а накрая се женят. Освен четирите си деца от Гена Алфреддо има още две големи големи дъщери от предишен брак, които живеят в Куба.