Мистър Менхънт 2006 и 2007 Али Алиев бе най-сериозният конкурент на сегашния ВИП брадър Николай Мартинов в риалитито „Сървайвър”.

Между двамата още тогава прескачаха искри, които накрая се превърнаха в открита неприязън.

Според много зрители реалният победител в надпреварата по оцеляване бе Али, а Ники остави съмненията за протеже на организаторите на шоуто.

Репортер на „ШОУ” попита самия Алиев какво мисли за сегашното участие на Николай в ефира на Нова тв, както и доколко познава останалите участници във „ВИП брадър”, пише slava.bg.

- Али, твоят конкурент от „Сървайвър” събира доста негативи във „ВИП брадър”...
- Не съм изненадан. Той умее да си печели антипатии. Знаех, че рано или късно ще си покаже характера. Има високо его, обича да се изхвърля и винаги пораженията си ги оправдава по един нелеп и надут начин, като че нарочно не е успял: “Аз нарочно не го направих, да видя какво ще стане!” - ей така се пъчеше и в „Сървайвър”.

Там ние го номинирахме за изгонване цели три пъти, но по всичко пролича, че организаторите на шоуто държат на него и по някакви изкусни техни си прийоми го връщаха обратно в играта и го задържаха до финала, вече като победител. Реалността беше различна. И затова никой от участниците от всичките сезони на „Сървайвър” не общува с него. Беше близък единствено с Яна Маринова, донякъде с Гери и Ваня, а всички останали не можеха да го понасят.

*Ники Мартинов

- Забелязваш ли нещо като етническа неприязън в него?
- О-о-о, има си я! Нямам предвид само отношението му към Бони, той и на мен ми подвикваше: „Ало, турчина!”... Нещо се опитваше да ме работи: „Донеси ми това, направи еди-какво си!”, само че аз бързо го прецених и ритнах. То се видя, че не мога да го дишам, и го демонстрирах открито. Но не бях само аз - никой не можеше да го понася. Самовлюбен е и аз очаквах, понеже в това шоу има много наистина успели хора, да се сниши малко и да се съобрази с това, но явно си е останал същият и вижда само до върха на носа си.

- Кой друг от участниците във „ВИП брадър” познаваш отблизо?
- Памела Андерсън познавам най-„отблизо”. Много безсънни нощи съм задоволявал и „осмислял” с нея в казармата! /смях - б.а./ С лупа я гледах постоянно и еротичното й клипче съм го изгледал „от-до”. Бони ми е приятелка - много добър и топъл човек е. С Фънки се видяхме наскоро в един магазин. Обясни ми какво означава татуировката му на китайски.

С Никол работим в една модна агенция - „Ивет фешън”. Умерен човек е и има добро име - не съм чул нищо от рода да сменя гаджета и да ги използва. А Къци Вапцаров ми е давал награда - спечелих 1500 лева от „Колелото на късмета”. Бях войник и избягах от казармата, за да играя. Командирите ми като ме видели на екрана с войнишките дрехи - направо от „Колелото” - в ареста. Два дни ме държаха в ареста за наказание. Пазя си обаче записа от шоуто за спомен.