Желаещите да пратят на финал за българската песен на „Евровизия” могат да преориентират симпатиите си към друг кандидат за слава.

Топизпълнителката на „Ара мюзик” се отказа от конкурса часове преди крайния срок за предаване на парчетата в БНТ1.

Причината – месец по-рано песента й изтече в интернет с работно заглавие Love Me, Baby, а регламентът изисква пълна ефирна анонимност от мелодията претендент.

От „Сан Стефано” 29 я посъветвали да предложи друга композиция, но карамеленото момиче не могло да реагира в инфарктно кратките срокове за запис. „Не го преживявам особено драматично. Догодина ще опитам пак”, сподели вечната футболна съпруга и добави, че неин фаворит за вокален посланик на България в Азербайджан е Деси Слава, пише "Монитор".

„Подкрепям я на 100%, защото е достоен изпълнител, с прекрасен глас, който не признава стилови ограничения и с лекота ще омагьоса Европа.”

Половинката на вратаря Ники Михайлов смята форума за престижен въпреки скандалите, които съпровождат последните му издания на местно ниво:

„Така светът ще разбере, че и малка страна като нашата произвежда качествена музика.“

Сингълът, с който щеше да бори конкуренти като Цецо Елвиса и Тодор Гаджалов от „Гласът на България”, е етнотупалка със забежки към арендбито. Английската му лирика е дело на Рой Хил, сина на именитата преводачка Мариана Хил.
.