Алисия успява да променя визията си с пластични интервенции, но нравът й остава същият - интригантски.

Певицата е дала задача на нейната пиарка да разкрие пред близък журналист, че това лято ще почива на Марбея, а екскурзията ще плати Валери Божинов, научи HotArena.

Ася не можела да се примира с факта, че Николета вече беше на море в чужбина и затова е прибегнала до този ход, да се похвали сама. За звездата от Вакарел най-големият удар е, че Валери Божинов също е платил почивката на Лозанова.

Затова тя настояла пред футболиста да се бръкне и за нейната. Алисия действа подло и по още един параграф. За разлика от нея, Николета не се хвалеше къде отива и кой й плаща. Водещата на „Папараци“ доскоро пускаше снимки от чужбина, на които е в компанията на дъщеричката си Никол. Нито един път обаче не издаде местоположението си или други жълти подробности за лятната си ваканция.



За сметка на това, Алисия влезе в ролята на неин говорител. Пред близък журналист през пиарката си, чалгарката подробно разказала, че Николета и Никол са били в хотел "Gran Hotel Bahia del Duque" - ризорт в градчето Адехе на Канарския остров Тенерифе. В разгара на сезона седмица в 5-звездния хотел не пада по-малко от 7000 лева и то с намаленията през Booking - сайта за онлайн резервации из цял свят. Канарското приключение на двете дами е финансирал не друг, а именно Божинов. Всичко това Алисия научила от Валери Божинов след като настоятелно и с почти истеричен тон настояла да разбере къде почива Николета.



И за да не остане по-назад, Алисия публично се похвали, че с Валерко стягат куфарите за Марбея, курортно градче в автономната област Андалусия, като самолетните им билети са за средата на месец юли. Те също ще отмарят една седмица на Средиземно море, като почивката им щяла да струва почти колкото тази на Николета. По някое време там щяла да дойде и нейна приятелка.