След гаврата, която чалга фенове си спретнаха в мрежата, оприличавайки Алисия на извънземно , звездата отвърна на удара, публикувайки своя снимка на която е без грим, видя HotArena.

Тя трябва да покаже, че певицата няма никакви корекции по себе си. Но кой ли ще повярва?

Нека припомним, че една от първите интервенции по тялото на Ася бе мощна липосукция , която изтегли мазнините от корема й. Последва операция на брадичката, с която изпълнителката се опита да прикрие заешките си зъбки . Скулите също са минали ремонт. Идва задължително ред на устата. Тънките устнички се превърнаха в сладострастно устище пълно с хиалурон , макар и на бучки.



Най-големият кошмар на звездата на „Ара“ са бенките. Тях тя крие с шалове и поло яки, защото хирурзите са й обяснили, че има опасност за здравето й ако ги премахне. Към тези многобройни корекции се прибавят и редовите процедури за изглаждане на бръчките, опъване на кожата, многобройни масажи.



И въпреки всичко това Алисия не е щастлива. Тя се чувства самотна и тъжна без мъж в живота си. Певицата вече е на 34, но на хоризонта не се задава нито принца на белия кон, нито кандидат жених.