Фолкпевицата Алисия шокира екипа на „Папараци”, като си купи тест за бременност. Предаването тръгна по следите на изпълнителката, а кадрите с нея приличат на екшъна „Бързи и яростни“. Изряден шофьор ли е певицата, защо ходи на фризьор по два пъти на ден и една смешна ситуация в солариум ще видят зрителите тази неделя. Най-любопитното обаче е, че в края на папарашкия материал Алисия си купува тест за бременност, съобщиха официално от телевизионния таблиод. Покупката повдига въпроса дали брюнетката не чака дете и от кого.

Покупката е твърде интимна, за да се предположи, че тя просто е взела теста за приятелка, па макар и близка. Алисия няма и сестра, на която би могла да услужи с него, така че най-вероятно остава да е лично за нея. Тя яростно отрича всякаква връзка, въпреки че публикации я гаджосаха с турски дипломат. Факт е, че певицата много обича да ходи в южната ни съседка и наскоро отново я посети, като се похвали със снимки в социалните мрежи. Нейни скорошни снимки по бански на разкриват промяна във фигурата й, но за такава очевидно е твърде рано, щом тя все още разчита на тестове.


Андрей Арнаудов дава първото си интервю като баща тази неделя, 27 май от 22:00 ч. в „Папараци“ по bTV . „Мина като сън този ден и денят след него. Щастието е огромно, не мога да го сравня с нищо друго, слаби са ми думите“, споделя таткото.

Андрей не крие, че иска постоянно да е близо до малкия си син, затова не изключва вероятността да вземе със себе си малкия Васил на някои от концертите от предстоящото второ българско-македонско турне One Love.