След година изпълнена с много изпитания в личен план, фолк певицата Алисия потвърди, че има мъж до себе си.

"Да, има мъж, но прекалено много се спекулира с връзките ми, затова на този етап предпочитам да не коментирам личния си живот", обяснява изпълнителката на "АРА мюзик", пише Story, цитира bliasak.bg.

В последните месеци името й отново беше свързано с това на Ники Михайлов, както и със "сензационната" новина, че е бременна.

"В последния месец се носят какви ли не слухове – бях гадже на Мистър Менхънт, бях бременна, загубих дело, оказа се, че синът ми не бил желан от баща си и той дори твърде късно разбрал за неговата поява.... И всяка от историите беше подкрепена с дълги и широки обяснения, разказани „от близки до певицата”. Аз обаче знам от много достоверен източник, че това са поръчкови публикации, които не могат да ме жегнат и на които не смятам да обръщам внимание. Отдавна се отказах да играя тези игри, не са ми интересни. Когато човек има всичко, от което се нуждае в този живот, не изпитва нужда да се доказва или да симулира каквото и да било в публичното пространство. Така че оставям на тези, които се правят на „щастливи”, да развихрят въображението си, да си влизат във филмите, да си живеят с илюзии и да си ги захранват сами", обясни Алисия.

Певицата направи и равносметка за всичко, което й се случи през миналите месеци.

"Смея да кажа, че намерих хармония. Както винаги, семейството ми беше до мен във всеки момент, в който имах нужда от него, за което съм истински благодарна. Към днешна дата мога да обобщя, че 2013-та беше изключително успешна и в професионално отношение", обяснява Алисия.