Една от най-одумваните двойки в хайлайфа тихомълком стопли отношенията помежду си след шумната раздяла, пише „Всеки ден".

Алисия и Ники Михайлов отново са заедно, а подозрителните им приятели дори смятат, че съвсем скоро може да има и друга новина. След куп изневери палавият футболист с увесен нос затропал по вратата на фолкаджийката преди месец и тя го прибрала, но с условие - този път ще е сериозно, разказаха близките им. Според тях ултиматумът на Алисия е да имат дете.

Вратарят и певицата вече са забелязани да посещават кабинета на столично светило в гинекологията, което даде повод на клюкарите да разнесат слуха за бременността й. Очевидците се кълнат, че са впечатлени от сина на Боби Михайлов, който угаждал всячески на певачката - подавал й ръка, придружил я до лекарския кабинет, после чинно я изчакал, преди да отпрашат заедно с джипа му.

„Ники си поигра достатъчно, а само Алисия го търпи", категорични са приятелите на футболиста. Той претеглил плюсовете и минусите на връзката им и преценил, че вече наистина е време за нещо по-сериозно. Подсказка, че се чака такъв финал на любовната драма, дойде от самия футболист, който навръх 8 март пусна откровено послание в социалните мрежи.



Михайлов-младши сътвори лирично обяснение, посветено на любимата му. „Бъдете винаги много обичани и усмихнати - така, както моята любов", написа футболистът към снимка, от която гледа усмихнатата Алисия. Това стана повод за клюки, че раздалата им май ще остане в миналото. Сега източници го потвърдиха.

Научихме още, че Алисия е прибрала палавото си гадже в любовното гнезденце, което обитаваха, преди вратарят да отбележи голове в много други врати. За Ники Михайлов се знае, че е влюбен в детето на Алисия, въпреки че таткото Валери Божинов се опитвал да вдигне стена помежду им. Певицата пък наскоро призна, че няма да спре с делата срещу бащата на детето си.

„Валери е част от моя живот, която не искам да променя и няма да забравя. Имам прекрасно дете от Валери и се радвам на всеки миг с него. Каквото е било - било. Не искам да коментирам нищо, най-вече заради сина си. Това е лична тема. Казвала съм много пъти моята истина и тя все е преекспонирана. В някакъв определен момент се отказах да опровергавам и казвам каква е моята истина", изля душата си авторката на „Официално чужда".

Тя обаче още не може да преживее факта, че Валери я заряза заради плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова преди няколко години. Божинов веднага направи дете на красавицата, а Алисия още отглежда само Валери-младши.