„До един момент отношенията ни с Емануела бяха съвсем нормални, но тя съвсем не е от хората, които могат да проявяват колегиално отношение.

"В момента със сигурност мога да кажа, че просто двете нямаме отношения. Не зная дали, ако я срещна някъде, от колегиалност бих я поздравила, защото просто не е човек, за който може да се каже, че е ок“, твърди Алисия.

Тя уточнява, че конкретна кавга между двете или разправия очи в очи изобщо не е имало.



„С нея никога не сме си казвали нищо в очите. Дълго време съм премълчавала много неща, които са ставали, но в крайна на краищата и на мен взе да ми писва. Пред мен да се говорят едно, а зад гърба ми друго и то непрекъснато, наистина ми идва малко повече. Казвам това чак сега, за да го знаят хората и да не се чуят.

Защото в момента големите фирми искат популярните изпълнители да започнат да правят дуети. Аз също ще направя, но не с Емануела, както ми бе намекнато, че трябва да стане .



Ние двете няма как да направим дует, защото тя не е изпълнител, който…всъщност не знам как да се изразя, понеже не искам по никакъв начин да я обидя, иска ми се да намеря по-меки думи, обаче не намирам…



Може би, защото аз съм в бранша и съм й конкуренция… В моите очи тя не е откровен човек. Тя е от тези, които те поздравяват и ти казват колко хубаво парче си напраивл, а веднага зад гърба ми ще каже точно обратното и други кофти неща. Когато не харесваш някого, не можеш да си изкривиш душата и да запееш с него, изплю камъчето носителката на приза „Най-харесвана фолк певица“, пишат от skandalno.net