Почитателите на Алисия имат повод за радост тези дни, самата певица пусна два фотоса от новия си клип.

На едната снимка се е барнала с огромни тъмни очила в стил Ченгето от Бевърли Хилс, а на втория кадър е обляна от пъстри неонови светлини. И в този клип ще заложи на конската си опашка и прилепнали къси панталонки.

Вярната й публика все още не може да изтрие спомените за любовната интрига, в която любимката им бе забъркана. Със зъби, нокти и с каквито словесни оръжия разполагат, в нета продължават нападките между феновете от отбор Николета и отбор Алисия.

В последно време Ася, както е истинското име на фолкаджийката, най-сетне се опитва да обърне внимание на кариерата си и на онези, които я обичат. Затова прави всичко възможно да държи феновете си добре осведомени.

Информацията за творчеството и битието й фолк-маниаците получават от първа ръка. Тя грижливо им праща послания къде и какво прави ежеседмично.

На певицата й е писнало от слуховете по неин адрес, затова е решила да използва социалната мрежа Фейсбук като трибуна за истинските си емоции и преживелици. Осъзнала най-сетне, че не може да контролира медиите, тя показва истинското си лице на добро момиче в интернет.

Един от статусите й издава, че е направила кекс за колегите си Дамян, Ваня и Ангел от Ара, а в друг Ася призовава феновете си да участват заедно с нея в благотворителна кауза, пишат от kliuki.bg.