Имаме новина, както се казва, и то не каква да е. Папараците на Николета Лозанова заснеха фолк певицата Алисия и Георги Станоев – Бирмата.

Двамата бяха причакани на ВИП терминала на летище София, където екипът на предаването по бТВ „хванаха“ в крачка двамата влюбени, пише live-magazine.eu.

След бурната връзка с Преслава, Бирмата явно следва стъпките на Коко Динев и вече има нова фолк дива в прегръдките си.

След шушуканията, че има афера с Деси Слава, която тя отрече и заяви, че са само приятели, Георги Станоев показа коя е избраницата на сърцето му.



Припомняме, че Бирмата публикува и "мистичен" кадър от Тайланд, който разкри, че двамата са заедно на почивка. Фото доказателството бе качено от него в личния му профил в Инстаграм, а на снимката се вижда кракът на Бирмата, който се е опънал на плажа, а срещу него горещо маце се препича на слънце. Лицата и на двамата не са ясни, но всяко по-зорко око може веднага да ги разконспирира. На лявото бедро на тайнствената дама се вижда нежен татус – надпис. Същата татуировка на лявото бедро има и Алисия. Надписът гласи: „Love Me Like А Lover Treat Me Like A Friend“ (в превод: „Обичай ме като любовник, отнасяй се с мен като с приятел“).