Драматична среща в съдебната зала очаква Валери Божинов и Алисия.

Бившите влюбени не са се виждали очи в очи повече от година, но им предстои да се изправят един срещу друг пред Темида, пише “България Днес”.

Футболистът и фолк певицата спорят за попечителството върху четиригодишния им син Валери-младши.

Двамата не могат да се разберат кога Божинов да вижда детето си и каква да е месечната издръжка, която ще брои играчът на “Спортинг” /Лисабон/, пише blitz.bg.

Съдът ще трябва да отсъди дали Алисия ще получи пълно попечителство върху Валери-младши. Божинов иска детето да прекарва по няколко месеца в годината при него в Португалия.

Изпълнителката на “Твоя тотално” е твърдо против идеята да повери сина си на отглеждане при новата жена на Валери, Николета Лозанова.

*Снимка: Жоро Неделчев

Алисия и играчът на “Спортинг” категорично се отказали от идеята да се разберат извън съда.

Футболистът и певицата отказват да коментират съдебния спор помежду им. Адвокатите и на двамата са ги посъветвали и да пестят публичните си изявления по адрес на другия, за да не повлияе това на решението на Темида.

“Това е прекалено личен въпрос, който засяга само нас двамата. Наистина не искам да коментирам повече темата, защото се страхувам да не се отрази това по някакъв начин на сина ми”, изповядала Алисия пред вестника.

*Алисия и Валери (Снимка: Bulphoto)

Божинов, който очаква второ дете през април 2012 г., от своя страна споделил, че желае Валери-младши да се познава и разбира с бъдещия му наследник.

“За тази цел с Алисия трябва да “изгладим” нещата. И за двамата синът ни е най-важен и ще направим най-доброто за него”, лаконично отговарял Валери Божинов.

Дата на делото все още не била насрочена, но и Валери, и Алисия били готови на всичко, за да получат правата върху детето си.

*Снимка от Facebook-a на Венета Райкова: Патрик, Лияна, Николета и Валери

Заглавна снимка: Bulphoto