Снощи, по време на купона по случай рождения ден на "Фен ТВ", на сцената излезе Емануела. Но вместо да пее сама, тя реши да го направи с новата си дружка.

"Искам да поканя при мен Алисия, за да изпълним заедно "Досещай се сам". Знам защо ти е толкова любима", обърна се Емануела към колежката си.

Блондинката не чакаше второ повикване и излезе на сцената. "Аз просто много я харесвам тази песен. Тук съм като всички вас, да се забавлявам", заяви певицата и двете с Емануела запяха в дует, под акомпанимента на роял. След което Алисия реши да попее и сама, като изпълни част от парчето "Твоя тотално", посветено на бившия й Валери Божинов. След като приключиха с изявите си двете изпълнителки се настаниха в сепарето на шефа на "АРА мюзик" Виктор Касъмов. Там беше и годеникът на Емануела - Денис Касъмов.

Освен Алисия и Емануела за гостите на купона пяха още фолк певците Лияна, Антонина, Крум, Тони Стораро, Теодора и др. Поп изпълнителите също се изявиха. На сцената пяха Графа, Миро и Маги Джанаварова.

Сред гостите на купона бяха Джина Стоева, Ивена, Рени, Румънеца и Енчев, Дебора и Кристиана и др. След официалната част купонът се пренесе във фолк клуб "Help".

Източник: bliasak.bg