Бившата изгора на Валери Божинов – Алисия, и настоящата съпруга на Благой Георгиев (Джизъса) – Христина, разпускат по женски в Грандхотел „Поморие“, четем в „Торнадо“.

Популярният седмичник ни информира, че двете дами за пореден път избират почивка на това място, защото били много доволни от лукса и най-вече от факта, че хотелът се намира на една ръка разстояние от плажа.

Не били за пренебрегване и спа-глезотиите, на които Алисия особено държала. Фолк фурията има перфектна фигура, която поддържала непрестанно, дори и лежейки на плажа. Тя постоянно прави упражнения с крака за радост на околните зяпачи.

*Алисия и Христина

Настоящата визия била решена в тъмноруси нюанси, а дължината на косата на Алисия не надвишава модното за сезона късо каре.

Всъщност певицата промени имиджа си след разлъката с Валери, която, изглежда, е напълно преодоляна.

Злите езици разказват, че Алисия дори имала готовност да роди отново, този път от настоящия си приятел Ники Михайлов, бивш на настоящата на Валери Николета Лозанова.

*Алисия, Благой, Боби Михайлов и Христина

Сега обаче Алисия и Христина отмарят единствено в компанията на малките си отрочета.

Синът на Валери Божинов е одрал кожата на баща си, негово копие е едно към едно, разказват плажували наоколо.

Около футболните половинки непрекъснато кръжала изпълнителната директорка на хотела Бисерка Хънтова и предлагала да се грижи за децата, за да могат младите майки да се забавляват, пише mamita-bg.com.

*Алисия, Благой и Христина

Снимки: Night Flight