Алисия и съпругата на Благой Георгиев Христина са сред най-редовните посетителки на популярна столична ясновидка на име Нуртен, пише "Всеки ден".

Двете дами от няколко месеца ползвали услугите на туркинята, която е известна с вещерските си умения и черни ритуали.

Магьосницата живее в столичния квартал "Слатина". Поне веднъж седмично двете футболни съпруги я посещават. Нуртен освен точни предсказания за бъдещето им правела и магии на мъжете им, издадоха запознати.

Алисия и Христина попаднали случайно на нея, но били много доволни от уменията и резултатите от магиите й. Според слуховете именно благодарение на Нутрен Валери Божинов и Николета бяха пред развод преди време.

Според източници Алисия е поръчала магия, с която да развали семейството на съперницата си, която й отне мъжа през есента на 2010 г. "Магията е подействала, защото Николета и Валери бяха решили да се разведат, едвам спасиха брака си", коментират приближени до манекенката.

*Ники и Алисия

В момента фолк певицата, която изпълнява песента "Карамел", посещава гадателката заради настоящия си любим Ники Михайлов. Ася, както е истинското име на фолк фурията, използвала Нуртен, за да направи бяла магия за любов на Ники. Певицата искала Михайлов да е лудо влюбен в нея и да не й кръшка с други красавици. Озлочестената Христина пък искала да отмъсти на Благой, като му направи магия, да не попадне на свястна жена, вечно да е сам и връзките му да са само краткотрайни.

Христина и Алисия са първи приятелки от много години и се подкрепят взаимно, когато мъжете им ги изоставят. Още докато Валери беше с Алисия, а Христина с Благой Георгиев, двете красавици заедно следяха мъжете си и гонеха леките жени, които ги свалят. Още се говори за култовия случай, когато Хриси и Ася спипват двамата футболисти по време на оргия в хотелски комплекс "Царско село" и разгонват с крясъци платените момичета, които ги обслужват.

Ясновидката Нуртен пък е туркиня, която работи с Корана и не се свени да прави черни магии, включително за смърт. Тя е сред най-скъпите столични врачки и обикновено взима минимум 100 лева за консултация. За по-специални поръчки тарифата й стига и до 2000 лева. Мълви се, че в миналото до уменията й прибягвала и фолк звездата Глория.

*Христина и Благой