Алисия и Константин са направили тайно дуета си „Не си ти“, без да се допитат до музикалните си компании.

Те съобщили на „Ара“ и „Пайнер“ при свършен факт, когато песента и видеото към нея вече били готови. Това веднага създаде жестока интрига, пише „ШОУ”, цитира ''Блиц''.

Самоинициативата на Коцето буквално вбесила Митко Пайнера, който стопирал готовия проект и забранил да излиза наяве. Двете музикални компании дълго преговаряли, след като босът на „Ара“ се съгласил все пак на тази колаборация. По-непреклонен бил Пайнера - той бил готов да отстъпи единствено, ако парчето се върти по неговата телевизия. Виктор Касъмов обаче не приел тези пазарлъци и настоял, че дуетът трябва да се върти и по „Фен ТВ“, тъй като Алисия е доста популярен изпълнител и е допринесла за песента, колкото и изпълнителят на „Пайнер”.

*Константин и Алисия

Пред свои приятели Коцето споделил, че проектът няма да види бял свят, тъй като двете музикални компании не могат да се разберат. Той дори обмислял вариант да запише песента самостоятелно и да снима отново клип и по този начин да се набута с още 10 бона.

В крайна сметка, двете компании си стиснали ръцете и така за първи път се появява колаборация между изпълнители от две враждуващи компании. „Подобен проект в действителност коства много усилия и е обект на сериозни преговори. Въпреки всичко и всички, в крайна сметка в него е вложен огромен труд, който не бива да бъде подценен. Освен това работата на двамата артисти има за цел да радва публиката и да създава настроение, и е редно интересите да отстъпят място пред основните принципи на творчеството“, обявиха двете музикални компании.

*Николета и Лияна

Освен че влезе в конфронтация с шефа си, Константин доста нарани и своята първа братовчедка – певицата Лияна, с този дует.

Всеизвестен факт е, че Лияна и Алисия имат стара вражда. Тя датира от времето на авантюрата на братовчедката на Коцето с футболиста Благой Георгиев. Както знаем, Алисия е най-близката дружка на бившата му жена Христина. Лияна пък тогава се сприятели с Николета Лозанова, която е настояща жена на бившия на Ася. Дългокоската била обидена на своя братовчед, който непрекъснато повтарял, че иска да направи дует с нея, но са в различни компании и това нямало как да се случи. Сега обаче й забил нож в гърба, и то с нейната стара врагиня.

*Христина и Алисия