Фолк певицата Алисия и Ники Михайлов ще стават родители. След като двойката се помири и се събра, двамата обмислят да се сдобият и с дете.

За това се похвалил и футболистът, който напоследък все по-често си мисли за наследник. Вратарят на „Твенте” не крие, че се е събрал с певицата, въпреки че тя не изгаря от желание подновяването на връзката им да се афишира.

Алисия преживя доста неприятно дните, след като стана ясно, че го е напуснала заради многобройните му изневери. В последствие двамата отново се събраха, но фолк дивата не иска по никакъв начин да се шуми около отношенията им.

Тя обаче също не скрила, че най-сетне е склонила на молбите на любимия си да го дари с наследник. Двамата обсъждали въпроса от миналата година, но заради несериозното отношение на Ники и заради факта, че фамилията му не приема Алисия, тя била непреклонна.

„Отказа му и постави условие, че първо иска да види годежен пръстен, уважението на баща му Боби и тогава пак щяла да си помисли”, разкриват близки до Михайлов. След няколкото раздели и събирания обаче, двамата изглежда са изяснили чувствата си един към друг.

За да й покаже, че не се влияе от мнението на семейството си пък той нарочно в момента афиширал подновената връзка с Алисия и държал да се знае, че е с нея и я глези, както и че е готов да стане баща на второто й дете. Припомняме, че тя вече има момченце от Валери Божинов, което Ники обожавал, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.