Модерните технологии яко крепят любовта на Ники Михайлов и Алисия. Докато работата му ги разделя и те е могат да бъдат заедно, техниката се притичва на помощ.

Певицата признава, че двамата с любимия не само се чуват за половин час по телефона всеки ден, но и се гледат дълго и замечтано. Футболистът подарил на чалга фурията нова апаратура, с която си говорели по скайп в реално време и по всяко време и така правели всичко заедно, все едно че са един до друг.

Понякога си звъним сутрин, още докато сме в леглата. Така все едно се намираме в едно и също легло и можем да правим всичко, подсмихва се певицата, намеквайки, че практикуват и интернет любов, както и секс. Въпреки слуховете, че двамата нямали много време за интимни ласки, че Ники сключил сделка да се прави на нейна половинка, Алисия опровергава всичко и твърди, че двамата са много привързани.

''Това, че не парадираме личния си живот във Фейсбук, че не пускаме всеки ден по една снимка как се целуваме, не значи, че не се обичаме'', казва певицата. ''Всеки разбира любовта по различен начин'', твърди тя. ''Някои обичат да са в светлината на прожекторите, но когато става дума за любов, за мен тя е чувство, което е само за двама''. Зрителите са излишни, цитира skandalno.net.