Всичко, което правят Ники Михайлов и Алисия и след това то става публично достояние, откакто започна войната между двете жени на Валери, се прави, за да дразни двойката от Лече.

Това, разбира се, поставя под съмнение зрелостта, интелекта и културата и на двете страни в задочния конфликт. Защото ако певицата и футболистът умират да унижават двойката футболист и плеймейтка, то обратното важи и за Божинови. Само че като че ли Божинови ги свързва истинска любов, докато обичта между Алисия и Ники е под въпрос.

Това се потвърждава и от факта, че вече битуват слухове за забежките на Ники, докато за такива от страна на Валери спрямо Николета изобщо не се чуват, пише kliuki.bg.

Това, което напоследък демонстрират Алисия и вратарят на ''Твенте'', е колекционерска страст към късове чисто злато и камъни Сваровски. Видят ли някой бутиков екземпляр, съдържащ самородния метал и споменатите камъни, те се хвърлят веднага да го купуват, разказват хора от обкръжението им. Колекцията им щяла вече да наброява 100 експоната.

Нищо лошо по принцип, но двамата доста се лигавели по темата и правели всичко възможно да предизвикат завист и злоба у враговете в любовта – Ни Бо и Валери.