Ако някой си мисли, че Алисия се е примирила с двата бона издръжка, приписани й от съда и си е седнала на д-то, лъже се!

Фолк певицата тайно си е уредила космическа сума от Валери Божинов, а на срещата присъствал и… Ники Михайлов! Това разкри адвокатът й Радост Караиванова.

Припомняме, че Алисия и Валери Божинов водиха дълги дела за издръжката, която певицата трябва да получава покрай грижите за общия им син Валери-младши.

Фурията настояваше бащата на детето да плаща поне 10 бона месечно, а два пъти в годината Валерко посещава Дубай, защото така е свикнал.

Съдът обаче отхвърли исканията й, и прецени, че 2000 лева са напълно достатъчни за издръжката на едно дете.

„Няма да купувам сина си“, възмути се и футболистът.



Фолк певицата бе решена да обжалва, но изведнъж се отказа от адвокатските услуги на Радост Караиванова. Алисия заяви, че повече няма да се бори в съда, което обаче се оказа скрит коз.

Всъщност, фолк певицата е получила каквото искаше. На тайна среща между нея, Валери и Ники Михайлов, Божинов склонил да плаща по 10 бона месечна издръжка. Според запознати основните заслуги са на националния вратар, който бил доста убедителен, пише България Днес, цитира hotarena.net. Какво точно са си казали и как Ники е постигнал споразумението, остава загадка.

Източници обаче твърдят, че Михайлов и Алисия са „държали“ Валери в ръцете си с доста силен коз, което си е било чисто изнудване.