Алисия и Ники Михайлов ще бъдат неотлъчно заедно по празниците, научи "България Днес".

Фолк певицата е отказала всички предложени й участия, само и само да бъде до любимия си мъж, пише ''България Днес''.

Изпълнителката на "Твоя тотално" е решила тази година да не кърши снага из столичните чалготеки въпреки огромния хонорар, който можеше да прибере.

Според близки до двойката вратарят и фолкдивата ще празнуват в Дубай, като ще съчетаят празника с луксозна няколкоседмична почивка.

Откакто тренира в турския отбор "Мерсин", Михайлов прекарва все по-малко време с изпълнителката, което истински вбесявало Алисия. За да умилостиви фолкаджийката, Ники е решил тази година да я зарадва със скъпарската екскурзия, на която ще бъдат само двамата.

В Дубай обаче повече от неприятна изненада очаква фолк певицата по празниците. Там ще празнува и Благо Джизъса в компанията на новата си любовница - ученичката Куини-Алис.



*Джизъса и Куини празнуват рождения ден на футболиста в Дубай

Алисия е близка приятелка с бившата на Джизъса – Христина, и не крие негативните си чувства към 18-годишната девойка. Срещата между четиримата може да се окаже фатална за доброто настроение на певицата и да развали празниците й.

"Ася не понася Джизъса и новата му. Ако се срещнат в Дубай, ще стане страшно" - коментират близки до фолкаджийката.



*Калина Паскалева

Междувременно Ники Михайлов унижи публично Калина Паскалева. Изкусителката и бивша участничка в "Биг брадър ол старс" разпространи из медийните среди чат разговор между нея и вратаря, в който Михайлов отправя неприлични предложения към Паскалева.

Оказа се, че профилът, от който са изпращани съобщенията, е фалшив и зложелатели го използват, за да навредят на връзката на Михайлов с Алисия.

"Нека жени, към които не проявявам АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИНТЕРЕС, не си правят пиар на мой гръб! Не се чувствайте поласкани - не съм ви писал аз!" - категоричен е вратарят.