Гръмките изявления от страна на ''Ара Мюзик'', че Алисия и Ники Михайлов уж нямало да се сгодяват излязоха пълна бутафория.

Годеж ще има и то не къде да е, а в знаковия курорт Сен Тропе. Щастливото събитие обаче е планирано чак за края на юни – началото на юли и поради това, годениците не искали да се разчува предварително.

Истината лъсна наяве, след като приближени до звездната двойка сгафиха и издадоха реалните факти пред журналисти. Те разкриха и доста по – пикантни истории около предстоящата размяна на пръстени, според които фамилията на Михайлов съвсем не била съгласна с увлеченията на младия футболист.

Преждевременните й изявления по този повод във Фейсбук сериозно разгневили семейството на Боби, защото подготовката за събитие от такъв ранг струвала доста средства и всичко трябвало да се обсъди внимателно.

Сръднята на Ники обаче не продължила много дълго, защото певицата на свой ред го атакувала заради неизвестната дама, която беше в джипа му, когато катастрофира на път от Пловдив. За да има мир и разбирателство, младите гълъбчета си простили взаимно изцепките и се нацелували до втръсване, пише skandalno.net.

Ако продължим по същество, дългоочакваният годеж ще се проведе във вилата на семейство Михайлови в Сен Тропе. На купона по случая ще бъдат поканени цяла тайфа отбрани гости, които да внесат своята лепта в хазната на младоженците.