Скандалните разкрития направил специалистът пред вестник ''България днес''. Той пожела да запази анонимност, за да не си навлече гнева на Ники Михайлов.

Футболистът на ''Твенте''  е решил да остави миналото си и да опита с нова жена. Но няма да повярвате по какво съди за раздялата!

Рязка промяна в стила на обличане  на Михайлов е забелязал психологът. Нови бутонки в бяло отпред и черно отзад . Науката казва, че когато мъжът заложи на бялото в облеклото си, това ясно показва, че е решил да смени партньорката си, да търси нови предизвикателства и промяна, пише hotarena.net, цитира kliuki.bg

Като се позамисли човек, има логика в тези думи. Постоянно дочуваме оттук-оттам  за забежките на Ники Михайлов. Последният скандал вкара в любовен триъгълник Алисия и Преслава. Любимката на народа така крещяла в столичен фризьорски салон, че целият квартал я слушал. Тя викала на Алисия да си наглежда мъжлето и показала есемесите, които той й изпращал посред нощ. Алисия си тръгнала от салона като попарена.

Всеки със своята карма. Въпреки че е невероятно красива и стилна, Алисия попада само на женкари. Дано нещата се оправят!