Лятото е в разгара си, а най-популярните звезди на българския шоубизнес предпочитат да го прекарват в Слънчев бряг. Традиционно комплексът е притегателна точка за известни красавици, а социалните мрежи изобилстват от техни снимки по плажовете и клубовете. Две от тях обаче предизвикаха истинска сензация и вълна от коментари. Алисия и Николета купонясваха на едно и също място.

Изненадващите заглавия се появиха след като и Ни Ло, и певицата публикуваха снимки, на които видимо се забавляват в Bedroom beach. Очевидно и двете залагат на класните клубове и не се смущават, че това би довело до спекулации, че двете са се сближили прекалено на фона на новината за раздялата на бившия им мъж Валери Божинов с Биляна Дол. Снимките са правени в интервал от няколко дни, а двете красавици изглеждат изключително секси.


Като магнит за мъжете пък действат плеймейтките Нора Недкова и Ася Капчикова. Те също често могат да бъдат забелязани във вип зоната на клуба. Топ готвачите Андре Токев и шеф Шишков отново избраха популярния роден курорт за своите летни ваканции.
И докато рап звезди като Ицо Хазарта и 100 Кила традиционно окупират сцената на клуба, то техни колеги от фолк жанра нямат нищо против да се забавляват на музиката им. Тази събота с голяма компания се забавляваше тийн идолът Галин, който традиционно прекарва своите лета в Слънчев бряг.