Преслава и Алисия удариха Георги Станоев-Бирмата в земята.

Двете твърдят, че именно заради връзката им с пернишкия милионер имиджът и на двете се е сринал в последната година.

Сега двете чалгадиви са заровили томахавките помежду си. Преслава и Алисия бяха жестоко скарани, след като Ася стана гадже на Бирмата, който току-що бе зарязал колежката й. Изпълнителката на "Водка с утеха" бе бясна на колежката си и не искаше да я поглежда.

Преслава не пропускаше момент да се заяде с Алисия, задето й открадна мъжа. След като бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов се раздели с Бирмата, двете хитмейкърки отново са приятелки.



Изпълнителките даже се шегуват с връзките си, които имаха с видния бизнесмен Георги Станоев-Бирмата.

"Бъркането в едни пари е причината да се говори лошо по наш адрес", каза Преслава на Алисия, визирайки връзките им с Бирмата.

От това по всичко личи, че и двете чалга диви са забравили бурните си романси, които претърпяха с пернишкия милионер.

И Преслава, и Алисия искаха сериозна връзка с богатия наследник, но той отряза и двете. Двете чалгарки искали да създадат семейство, но милионерът нямал желание за подобно нещо. Той изтъквал като причина, че бил твърде млад и му се живеело. Именно в това се криела раздялата му с двете певици.

Алисия и Преслава се засякоха по време на представянето на новия албум на певеца Константин.

Двете не спряха да се забавляват, а по едно време дори проведоха и кратък разговор. От това може да се съди, че певиците са забравили враждата си. Освен Ася и Преслава на събитието присъстваше и целият чалга елит у нас. Водеща на събитието пък бе екранната половинка от предаването на Николета Лозанова - Моника.

Сред гостите, които уважиха Коцето, бяха Фики, Тони Стораро, Емануела, ДесиСлава, Анелия, Борис Дали, Софи Маринова, Гринго, Камелия, Лияна, както и други известни хора от хайлайф средите.

Направи впечатление, че Фики и Преслава стояха на отделни маси. Досега двамата винаги се забавляваха в обща компания, но явно новината за новата приятелка на Издислав не се е харесала на добричлийката.



Освен лютеница за ВИП гостите имаше и алкохол на корем. Константин постоянно подканваше дошлите да си пийнат.

"Пил съм само едно днес. Сега съм на студен чай", отсече Коцето, докато отпиваше за пореден път от чашата си с уиски.