Тази есен стартира риалитито "ВИП Брадър". Все още не е потвърдено със сигурност участието на русата Златка и Алисия, но те са едни от поканените звезди в шоуто.

Фолк певицата сериозно се замисля дали да не влезе в къщата в Нови Хан и да покаже, че не й пука от случилото се с Михайлов.

Чичолина и Евгени Минчев пък са сред сигурните участници. Бившата порно звезда искала 10 000 лева на ден, а светският лъв се споразумял за 150-160 бона хонорар.  Заради "ВИП Брадър" Евгени отказа участие в "Денсинг старс" и в "Къртицата", тъй като вече се бил разбрал с продуцента Тупарев, пише "Всеки ден".

*Златка

В къщата ще влезнат още Румен Луканов, Петко Димитров и Яна, както и победителят в миналия сезон на танцувалното шоу Ангел. Люба Кулезич категорично отказала да бъде дори и гост звезда за няколко дни в шоуто.

Горещата водеща Венета Райкова пък все още не е дала своя окончателен отговор. Тя има лоши спомени от предишното си участие, където твърди, че са я представили като истеричка и драка. Според запознати Тупарев обмисля участието и на скандален футболист.