Фолк певицата Алисия и бащата на детето й Валери Божинова са решили да приключат със скандалите.

Откакто се разделиха двамата водят публична война, в която взеха участие и новите им половинки - Николета Лозанова и Ники Михайлов. За кратко четиримата се превърнаха в най-обсъжданите личности в страната, а непрекъснатите им нападки шокираха редица почитатели.

След раздялата с Алисия Валери поиска пълно попечителство над сина им. Това обаче не се хареса на фолк звездата, която от своя страна поиска рекордно висока издръжка - 20 000 лв.

Сега обаче двамата са постигнали извънсъдебно споразумение за по-голяма част от въпросите. "Омръзна ми да се караме пред всички, готова съм да му простя и забравя. Той ми съсипа живота, но вече мина много време. Да се разберем и тази нелепица от скандали и провокации да приключи", споделила Алисия, пише "България днес", цитират megalife.bg.

Единственото нещо, за което не са се разбрали, е сумата, която Божинов трябва да плаща на Алисия и сина им. В момента фолк певицата получава 2000 лв. издръжка, което съвсем не й е достатъчно.

Тя е обидена от факта, че футболистът позволява на Николета да харчи повече от тази сума само за ден, за да си купува дрехи. "Не можахме да се разберем за издръжката в съда, но може би Валери ще размисли", надява се Алисия.