Певицата Алисия много иска да стане телевизионна водеща на мястото на Венета Райкова в таблоида „Папараци”, стана ясно от нейно интервю пред Елиана Василева в „Жълтите новини” на телевизия ПИК. Брюнетката призна, че има предложение за предаване. „Нещата са в суров вариант, не мога да разкривам подробности за това”, обясни изпълнителката. Тя даде да се разбере, че не иска да говори и за да не й мине котка път и нещата да се разсъхнат, а от думите й стана ясно, че много иска да се види и пред камерите като водеща.

От новия сезон „Папараци” няма да работи с Венета Райкова и в момента продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов трескаво издирват нова водеща. В медиите се появиха информации, че това може отново да е Николета Лозанова, но това за сега изглежда абсолютно невъзможно. Междувременно Алисия и Тони Стораро жънат успех с новия си клип, в който снимаха и кучетата си.
Бамби, кученцето от породата Бо, внос от Тайланд, което Тони Стораро наскоро подари на малкия си син Емрах, предизвика фурор в шоу средите. Инстаграм е залят със селфита с пухкавия сладур, които всички, доближили се до него, се надпреварват да си правят и качват.


Валери Божинов-джуниър, синът на Алисия, от 5 години също искал такова, но го нямало в България и намирането му от чужбина било трудно. Когато Тони взел неговото, колежката му веднага му звъннала да го помоли за съдействие да й докарат от същия развъдник. Не след дълго той й пратил снимка на мъниче, същата порода, но не с цвят на лъвче, а чисто бяло. „Аз си го познах, че това е „нашето“ куче и го взех за Валери“, споделя певицата. И понеже, паралелно с това, двамата подготвяли нов дует, съвсем естествено Бамби и Каспър (така се казва домашният любимец на Алисия) станали актьори в клипа.
След успеха на първата им съвместна песен „Не давам да си чужда“ и на фийчъринга „Добре ти беше“, звездата на „Ара мюзик“ и Човека Глас са готови да атакуват лятото с нов хит. Как се ражда идеята за него? „Една вечер с Алисия се видяхме в столична дискотека – аз имах участие, а тя беше дошла да празнува рожден ден на приятелка. Заговорихме се за предстоящите ни проекти и аз й пуснах тази песен на композиторите Радомир Кишев и Атанас Георгиев-N.A.S.O , която подготвях за самостоятелна, и я попитах за мнението й“, разказва Стораро.


„Отговорих му, че много я харесвам. Като цяло аз съм фен на работата на тези момчета. Последният ми сингъл „Старай се да си първи“, който се радва на голям успех, също е на Радомир Кишев. Тогава Тони ми предложи да я направим в дует. Променихме малко текста, който Мариета Ангелова беше написала, за да става за мъж и жена и така се роди „Златото на тати“, допълва Алисия.
Видеото към песента, което е много цветно и колоритно, е дело на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion и оператора Жоро Марков. За стайлинга на двамата изпълнители се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски, а за грима и прическите – Цецо Андреев и Ивайло Колев.
За два дни „Златото на тати“ събра над 300 000 гледания в You Tube.