Най-новата клюка от светския хайлайф гласи, че фолк певицата Алисия била тотално съсипана от сексаферата между мъжа й Валери Божинов и “никаквицата” Николета.

Това я вкарало в тежка депресия, заради която решила да направи опит за самоубийство, пишат от в.”Папарак”, цитира kliuki.bg.

Тя не можела да се съвземе от раздялата и публичния срам, през който преминава, затова смятала, че това е най-лесният изход, за да се избави от мъките.

По този начин възнамерявала и да отмъсти на Николета Лозанова, защото след едно подобно развитие на обстоятелствата, всички ще я сочат с пръст и ще я наричат убийца и “съсипвачка” на семейства.

Според слуха Алисия не намирала сили да продължи живота си. Пред приятелки споделила, че ще остави детето на майка си, която да му даде нужното щастие. Тя вече не била способна да го стори, ето защо по-добре да се самоубие и да сложи край на всичко.

*Николета и Валери

Това обаче явно е само в сферата на слуховете, тъй като певицата твърди в интервютата които дава, че е готова да продължи напред с живота си, достигайки нови успехи в професионален план. Валери вече е зад гърба й, като дори имаше смелостта да му пожелае щастие с новата му любима.

*Алисия (Снимка: сп. Story)

Освен това, певицата обожава малкия си син Валери-младши, като дори посвети най-новия си албум на него. В специална книжка към обложката на албума тя пише: "Валери, ти си най-голямото ми съкровище и даваш смисъл на всяка секунда от моя живот! Твоя Тотално, мама".

Вижте видео:

Алисия - "Твоя тотално"

Снимка (водеща): сп. Максимум