Преди седмици папараци дори заснеха разходка на тримата с Алисия и Валери - младши в столичен мол. Ники Михайлов бащински купи сладолед на момчето и го затрупа с играчки и дрънкулки за 300 лв.

Ако се вярва на клюките, които си разменят фолкаджийките на седенки из столичните кафенета, циркът с фантастичните финансови изисквания на Алисия към бившия й възлюбен Валери Божинов бил с друга користна цел.

От половин година блондинката направо изора земята с искания за милиони левове издръжки. Целта била Валери Божинов да се откаже от попечителството на сина си. ''Плановете били по този начин Ники Михайлов да може да осинови малкия Валери, защото и без друго той прекарва повече време с момченцето'' – твърдят нейни колежки.

Пъкленият план на Алисия обаче не се осъществил. Както е известно, през март съдът присъди попечителството върху детето на баща му, пише kliuki.bg.

Валери Божинов обаче готви контраиск срещу Алисия. За предстоящото второ дело между двамата, адвокатите на национала оформяли искане малкият Валери да не гостува в дома на Михайлов в чужбина, както и да не контактува с него по време на престоите на вратаря в София. Според запознати това ще бъде сериозен удар по Алисия.