Съдебните скандали между Алисия и Валери Божинов избухват с нова сила, научи „ПИК” от близки на певицата.

Чалга дивата отново е бясна на бившия си мъж и баща на сина й Валери-младши. В последните месеци покрай раздялата с новата му жена Николета Лозанова, фолкаджийката бе затоплила отношения с футболиста и двамата започнали отново да се виждат и да с общуват.

Щом разбрала, че пак е пристанал на плеймейтката обаче, Алисия отново скъсала с него и сега е подновила и войната им в съда, която водят вече 4 години за издръжката на детето, пишат от pik.bg

Магистратите присъдиха Валери да плаща 2000 лв. месечно на сина си, но майка му ревна, че са малко и иска поне тройна сума, заради което делото продължава да се точи.



В новата му фаза обаче чалга дивата е решила да изиграе всичките си козове и по съвет на адвокатите си поискала дори изслушване на детето.

По правилник Валерко може да бъде призован да разговаря с психолог за отношенията с татко си и така да свидетелства срещу него, доказвайки твърденията на майка си, че Божинов въобще не полага грижи за момчето.



Целта на Алисия била да покаже на съдиите, че футболистът въобще не се интересува от наследника си и така му отнема възможността да расте нормално с подкрепа и общуване и с двамата родители.