Социалната мрежа Фейсбук се превръща в арена на бойни дествия. Фолк певицата Алисия отвърна на удара на Николета Лозанова, която каза в тв ефир: ''Не се вълнувам от треторазредната кариера на Алисия''.

Злобните й коментари не останаха без отговор, като Алисия намери по-оригинален начин за целта.
Блондинката се присъедини към фейсбук групата

''Николета – жалка си''.

Само няколко часа по-късно и гаджето й Ники Михайлов се присъедини към членовете на страницата. А на стената си в социалната мрежа Алисия даде и персонален отговор на Николета.

''Треторазредна кариера е по-добре от никаква:-)'', написа фолк дивата в отговор на нападките на съпругата на Валери Божинов. И допълва в друг пост ''Не е ли смешно… Наистина те притеснявам и винаги ще те притеснявам, винаги съм била първа и завинаги ще остана…''. Над 300 души вече са харесали и двата коментара. Феновете на изпълнителката ревностно я подкрепят и с коментарите си, пише blife.bg.

Единственото, което ни остава да видим, е как Николета Лозанова ще отговори на последните нападки. Като се има предвид, че напоследък брюнетката често посещава участията на Алисия дали няма да видим и физическа саморазправа между двете дами.