Фолк певицата Алисия е категорична пред Story, че въпреки слуховете и клюките по адрес на връзката й с Ники Михайлов, двамата си имат доверие и нищо не може да ги раздели.

„Все пак и двамата сме популярни личности и клюките, и слуховете по наш адрес са част от ежедневието ни. Единственото, което ни свързва с Николай, е чиста и истинска любов и единственото, което може да ни раздели, е тя да се изчерпа. Няма клюка или слух, които да ни накарат да се разделим, докато се обичаме.”, с абсолютна сигурност казва Алисия и никога дори не си е помисляла да поиска директно обяснение за някой от слуховете, пише bliasak.bg.

„И двамата си имаме голямо доверие един на друг и комуникацията помежду ни е перфектна, без тайни и недомлъвки. Това е и една от причините вече две години да сме заедно. Той толкова много пъти и по всякакъв начин ми е показвал любовта и уважението си към мен, че считам за безсмислено да му искам обяснение за всяка глупост, появила се в медийното пространство.”, казва с усмивка, но с пълна категоричност Алисия.