Футболистът Ники Михайлов е изправил косите на своята бивша, настояща и бъдеща спътница в живота Алисия.

Вратарят има страст към високите скорости и продължава да шофира безразсъдно, дори когато вози и други хора.

Ники натиска педала на газта до краен предел и това не се нрави на любимата му, с която за пред хората уж са разделени. Всъщност наскоро се появи информация, че двамата са на романтична почивка в Гърция, където футболистът вероятно е поискал ръката на певицата. Освен свещи, рози и тиха музика, те минали и през скандалче. И повод за това станал шофьорлъкът на Михайлов. "Ти ако искаш, ставай камикадзе, но на мен ми се живее", му крещяла Ася, разказват нейни дружки.

Явно Николай Михайлов не си е взел поука от зверската катастрофа на автомагистрала „Тракия”, в която преди време разби служебния джип на БФС. Вратарят на „Мерсин” се е взел за безсмъртен и кара с бясна скорост без най-важната предпазна мярка – колана, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.



Синът на първия футболен управник Боби Михайлов реши да сподели със своите последователи във „Фейсбук” видео как се забавлява, докато шофира из страната на премиера Алексис Ципрас. Настроението от престоя си на местна земя Михайлов повдигна с гръцка музика.

Глезанчото на българския футбол обаче се забавлява върху колела без предпазен колан. За подобно своеволие гръцките катаджии са безкомпромисни и санкционират с глоба в размер на 350 евро.

Трицифрената сума очевидно никак не смущава футболния милионер, който освен, че не го е грижа за живота му, застрашава и този на пасажера до себе си, който го снима, докато танцува зад волана.

Posted by

Greece Vacation ✌️

Posted by Nikolay Mihaylov on 14 юни 2015 г.

Нарушавайки основното правило за водачите на моторни-превозни средства Николай Михайлов пострада при верижна катастрофа преди 3 години, заради която пропусна контролите на националите с Холандия и Германия.

На разсъмване на 18 май 2012 г. „Опел” се удря в лявата мантинела на автомагистрала „Тракия” в посока София малко преди мотела „Църна маца”. На място загива шофьорът, а пътуващите с него две жени са ранени.

След първоначалния удар двете коли задръстват две от платната на магистралата. В сумрака турски ТИР не успява да види опела и се удря в него. В тях първо се удря бус, а след това и джип „Ленд Круизър” - служебен на БФС.

След инцидента се появи версия, че зад волана му е бил именно Николай, но тъй като е шофирал в нетрезво състояние след купон в пловдивска кръчма, е напуснал мястото на катастрофата с друг автомобил, а младеж от компанията е представен за водач на смачкания джип.



От КАТ в крайна сметка потулват случая и синът на Борислав Михайлов минава между капките, единствено с навехната ръка, заради която не може да пази срещу „лалетата” и Бундестима. Мълви се дори, че високопоставен шеф в МВР е наредил името на вратаря да бъде скрито от протоколите на катаджиите.

Любителят на високи скорости има и друг тежък инцидент зад гърба си. Преди осем години той се преобърна по таван с луксозния си спортен „Лексус” на кръстовището на бул. „България” и бул. „Димитър Несторов” и финишира върху релсите на трамвай №7.