“Ще ти взема и последния лев! Заради всичко, което ми причини!”.

Тези думи е отправила фолк певицата Алисия към Валери Божинов в последния им телефонен разговор.

В момента бившите влюбени водят безпрецедентно скандално дело за издръжката на сина им Валери - младши. Певицата Алисия е изискала огромна сума, за да позволи на футболиста да вижда сина си.

Изпълнителката на “Карамел” скандализира семейството на Божинов, като поиска 300 000 долара, които играчът на “Спортинг” (Лисабон) трябва да преведе под формата на влог на наследника си. Валери-младши ще може да ползва парите, след като навърши 18 години.

*Николета и Валери

Адвокатката на футболиста Виолета Димитрова разкрива, че певицата е поискала и 10 000 евро месечна издръжка и “текущи разходи”. Веднага след раздялата между блондинката и национала, Алисия сподели, че няма абсолютно никакви финансови претенции към бившия си. Поведението на Валери и Николета обаче изнерви до крайност изпълнителката.

“Той не виждаше сина си с месеци. Беше твърде зает с Николета. Дори по телефона не му се обаждаше”, разкри Алисия пред в. “България днес”.

Затова тя изпаднала в шок, разбирайки от адвокатка на Валери, че бащата на детето й ще я съди, за да получи родителските права над сина им, пише blitz.bg. “Това преминава всякакви граници”, разкри Алисия.

Блондинката се вбесила от поведението на мъжа си и решила твърдо, че щом ще стигат до съд, тя ще поиска своето.

*Алисия

“Всичко правя заради сина ми. И тези пари ще са за него. Не искам нищо от Валери, но той падна много ниско. Той започна тази война. Можеше да се разделим кротко, без панаири, но сами виждате какво стана”, сподели блондинката.

Преди време Алисия разкри, че не разказва на сина си за отношенията си с баща му.

“Все още мисля, че е рано, но виждам, че и той самият вижда, че нещо не е наред. Така че ще трябва, колкото и да ми е трудно, да говоря за това с малкия”, категорична е изпълнителката.