Алисия сподели в "Открит микрофон", че е удовлетворена от добрия прием на новата й песен "Добре ти беше", която е колаборация с Тони Стораро.

Звездата на Ара Мюзик разказа пред водещата Емилия Стоянова за перипетиите при заснемането на лентата и запознанството си с Ася Капчикова, която взема участие в клипа.

Актуалната певица има реализирани хитове с Константин, Илиян и други свои колеги, но не скри, че все по-трудно е да се правят дуети с изпълнители от конкурентни музикални компании.

"Беше ми странно, че г-н Димитров отказа да подкрепи дуетът ни с Илиян. По-трудно се правят колаборации с изпълнители от различни музикални компании, заради условностите, които трябва да бъдат спазени" - подчерта тя пред камерата на Signal.bg.



Алисия заяви, че в момента се чувства най-силна на попфолк сцената, защото е има достатъчно опит зад гърба си и знае какво иска публиката.

"Ощетявах доста кариерата ми, сега отделям повече време на нея, а личният ми живот съм оставила на по-заден план" - каза тя и допълни още: "Не правя компромиси, държа кариерата си здраво в ръцете".

С интерес следи новото поколение изпълнители от поп и хип-хоп сцената. "Харесвам Гери-Никол и Dara, те имат всички шансове да излязат извън пределите на страната ни" - на мнение е фолк певицата.

В момента подготвя нова кобалорация със звезди извън попфолка, а за музикалния вкус на малкия Валери призна: "Синът ми иска да направя дует с Nicki Minaj".