Фолк фурията Алисия е тайният коз на предстоящия сезон на "ВИП Брадър", твърдят осведомени източници в средите. Интригата в гостуването на звездата е най-вече заради това, че в шоуто влиза и Николета Лозанова, научи HotNews.bg. Нейното име се спрягаше за участие още миналата година, но поради договора й с бТВ, където водеше "Папараци", Лозанова нямаше право да бъде част от проект на друга телевизия за година, след като бе уволнена. Сега обаче спокойно може да влезе в това риалити, а засечката й с Алисия ще е сред най-зрелищните сюжети във формата на Нова телевизия, смятат продуцентите. Както е известно двете са деляли едни и същи мъже - Ники Михайлов и Валери Божинов.

Изпълнителката на "Карамел" имаше доскоро бурна връзка с бившето гадже на Преслава - Жоро Станоев - малката Бирма. Това допълнително провокира интерес към Ася, както е истинското име на певицата. Хонорарът, който я е поблазнил, за да пристане на Нико Тупарев и Радо Тушев - основните двигатели на "ВИП Брадър" е доста сочен. Тя е договорила 150 000 лв., гласи мълвата. Въпреки това Лозанова я надминава с почти двойна сума, клюкарят в средите.

"Ася дълго време беше против участието си в такива шоу програми, но и тя като повечето, които врлизат в Къщата на известните, го прави заради финансова изгора", коментират приближени до фурията на "Ара мюзик".

Кой още влиза в риалитито?

Сред спряганите участници за "ВИП Брадър" тази година са имената на скандалния екс-депутат Владо Кузов, журналистката Маргарита Михнева, Ева Найденова от "Тоника", плеймейтката Нора Недкова, гримьорът на известните Валентин Кулагин, естрадната легенда Нора Нова, та дори и ар енд би певицата Лейди Би и индийската фурия Капка Кумар, станала по-известна с буйния си характер в "Кошмари в кухнята". Говореше се също за Васил Найденов и Георги Христов, но те категорично отхвърлиха тези слухове.