Нечовешката ревност на Алисия към Ники Михайлов е на път да разбие връзката им, кахърят се техни приятели. Въпреки че се старае пред хората винаги да се усмихва и да демонстрира ведро настроение, певицата всъщност непрекъснато мачка самочувствието на национала и го обвинява във връзки с всяка срещната.

Когато се случи Ники да заговори някоя друга жена, Алисия буквално изгаря от ревност, дори и да няма действителен повод затова. Особено тежко понасяла моментите, когато нейните фенки се нахврълят върху играча и искат да им раздава афтографи върху гърдите.

От друга страна, Алисия не обича да демонстрира високия си стандарт на живот и предпочита да остава анонимна, когато не е на служебен ангажимент. Семеен приятел споделя, че всъщност е доста състрадателна и често опитва да помага на хората, макар и с малко.

''Определено е много странна птица. Вкъщи тормози Ники и му натяква за всеки поглед към друга жена. В същото време обича да помага на хората. Аз лично знам за един случай, при който продаде свои скъпоценности, за да дари пари в полза на болно дете. Това е похвално, защото другите от бранша само се чудят за какво да харчат и как да се фукат с ''Ферари''-тата на мъжете си'' – разкрива човекът.

Ники Михайлов обаче сериозно започнал да се товари от ревността на Алисия и на няколко пъти споделял, че тази единствена нейна грешка може да провали съвместното им бъдеще. Защото за всеки би било много трудно да е съсредоточен на терена, след като е минал през ситото на безсмислен скандал.