Фолк певицата Алисия призна, че не й харесва как се държи боксьорът Тервел Пулев в Къщата на "ВИП брадър".

"Не ми прави добро впечатление - считам, че прекаления престой в къщата не се отразява добре на Тервел, тъй като се поддава на провокации. Не отива на семеен мъж да бърка под хавлията на Лияна", изцепи се бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов.

"Тервел премина граница, защото много се задържа в Къщата. Ние сме човешки същества и явно при мъжете има нагон, който трябва да задоволят в определен период от време. Според мен Станка ще е първата спасена. Не знам кой ще бъде изгонен", заяви Алисия в коментарното студио.

Заедно с нея при Ники Кънчев гостуват още Богдан Томов, водещата Джуджи, бизнесменът Петко Димитров и мъжът на Мира Радева - Иво.

"Е, чак пък да е бръкнал", защити си приятеля именякът Петко Димитров, на което Алисия отстъпи с усмивка: " Е, хайде, довечера ще празнувате". Което би трябвало да означава, че според нея от Къщата ще си тръгне именно боксьорът.

Тази вечер ще се проведат поредните елиминации и по-късно ще стане ясно кой ще е следващият изгонен съквартирант. Номинирани са социоложката Мира Радева, дъщеря й Ани, Пламен, Станка и Тервел.

Пламен, който с поведението си изнерви повечето от съквартирантите си днес се извини на всички, включително и на БИГ брадър. "Съжалявам, че се опитах да надхитря дори и БИГ брадър. Вече нямам цели в къщата", заяви Пламен.

Станка Златева пък предизвика смеха на своите съквартиранти като обясни, че не е дошла за победата, а за да види как живеят ВИП-овете. "Тази седмица обаче ще сме гладни", заключи Станка.