Алисия със сигурност се е почувствала като в Страната на чудесата по време на снощния си концерт в Night Flight.

Фолк звездата започна своя лайв и когато искаше да поздрави гостите в клуба след първото изпълнение тя бе прекъсната от диджея, музиката спря, и на фона на светлинни ефекти на сцената започнаха да се появяват огромни кошници с червени рози.

Изненадата бе дело на нейния любим, вратарят на националния ни отбор по футбол Ники Михайлов.

Футболистът дойде да подкрепи певицата, тъй като тя се появи на участието си, въпреки високата температура, която я мъчеше.

Той бе не по-малко развълнуван от своята любима и се радваше на нейния възторг от ВИП зоната. Алисия призна пред стотиците гости своята голяма любов към него и завърши емоционалното си изказване с пожеланието всички жени да имат такъв мъж до себе си.

Броят на розите също бе приказен - 1001. Сцената в Night Flight се превърна в райска градина, а Алисия развълнувано редуваше хитове с откровения и поздрави за любимия мъж.

“Изключително съм щастлива, че Ники е до мен. Той е правил много жестове към мен досега, но тази вечер направо онемях. Истината е, че преди две години ме спечели със своята галантност като ми изпрати вкъщи 777 рози, защото знае, че 7 е любимото ми число. Сега обаче е много различно, нямам думи”, призна фолк дивата.

Певицата за пореден път показа и изискан стил, като бе избрала за вечерта дълга бяла рокля, която се вписа естествено в романтиката на вълнуващата нощ.