Алисия е човек, за който семейните ценности са най-важни. Певицата изрази надеждите си в ефира на радио "Сигнал плюс", че след време ще има още деца.

"Семейството е най-важното в живота на един човек. Най-важно е човек да има семейни ценности. Със сигурност много бих се радвала да имам второ дете, но може би сега не е моментът. Дано да съм жива и здрава. Надявам се да имам възможност не само да имам второ, а и трето дете, защото ние сме три деца и знам каква сплотеност и сила дава семейството. Аз имам двама братя" - сподели певицата пред Емилия Стоянова.

"Сегашното поколение сме позабравили някои неща, но въпреки това трябва да имаме време за семейството. Ние се срещаме постоянно. Те ми помагат при отглеждането на малкия. Празнували сме вкъщи, в заведение. Последният път изненадахме татко в едно заведение. Беше страшна емоция. За мен е много хубаво, когато виждам хората, които обичам щастливи" - разказва певицата.

"Въпреки че с Валери нямаме брак ние сме едно семейство. За нас това не е проблем. Бракът за мен е традиция, но не е нещо, което ще накара двама души да се обичат" - категорична е Алисия.

източник: